• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

לפרטים ולהרשמה

אלוף העולם בשוקולד Vincent Vallee

האקדמיה הישראלית לשוקולד

אלוף העולם בשוקולד וינסנט ואלה מגיע לאקדמיה הישראלית לשוקולד  להשתלמות נדירה ויוצאת דופן. וינסנט בן טיפוחיו של השוקולטייר 

Thierry Bamas

5-6 

יוני 

9:00-17:00 

פרלינים-טכניקות צביעה חדישות

מתכונים שונים ומעניינים. דיוק ואיזון בשילובי הטעמים. חוויה קולינרית אמיתית. טכניקות צביעה חדשניות ובקיצור חובה לכל שוקולטייר המעוניין להרחיב את הידע ואת סל המוצרים

הזדמנות מצוינת ללמוד מקרוב ולשאול את  השאלות הנכונות

20 

פיסול בשוקולד - מתקדמים

יוני 

7-8

וינסנט יוצר הפסל המרשים ביותר בעשור האחרון. העתק מדוייק של אווטאר. כולל ירידה לכל פרט ופרט .נלמד להשתמש בטכניקות שוקולד לפיסול שוקולד לפי התקנונים האחרונים לפיסול. מיועד למתקדמים בלבד