• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

קורס פרלינים מקוצר שלב 2 - השיטה הצרפתית וחטיפי שוקולד

.אמיליה שוקולד גאים להציג את סדרת ההמשך המתקדמת לקורס פרלינים מקוצר

קורס מעשי בנושא השיטה הצרפתית - חיתוך וטבילה

במהלך הקורס נקנה מיומניות גבוהות לשם ביצוע השיטה בצורה מקצועית.

נלמד את רזי הקלאסיקות הצרפתיות וניתן להם את הטאצ' הישראלי והחצוף שלנו

 

על הפרק:

 

פרלינים בחיתוך וטבילה בשילובי טעמים מעוררי תיאבון.

הכנת שקפי שוקולד בצורה עצמאית.

שימוש בטכניקות קישוט חדשניות

טכניקות גימור לפרלינים בשיטה הצרפתית.

חטיפי שוקולד ממכרים:

דרז'ה שקדים עם ג'אנדוז'ה ושוקולד משובח

אצבעות שוקולד קראנצ'

טופי אנגלי

 

הקורס מיועד לבוגרי קורס פרלינים שלב 1 באמיליה שוקולד 

או לבעלי ניסיון.

 

 

תאריכים ושעות להרשמה:

 

26.2.2016 מפגש I יום שישי 10:00-14:00

28.2.2016מפגש II יום ראשון 17:00-21:00

3.3.2016 מפגש III יום חמישי 17:00-21:00

 

עלות 1500 שח (ניתן לשלם בעד 5 תשלומים שווים בכ.אשראי)

 

להרשמה 035733352

 

פתיחת כיתה מותנית ברישום של 6 משתתפים לפחות 

מבצעים מיוחדים על ציוד מקצועי למשתתפי הקורס.

 

ביטולים בטווח של עד 72 שעות לפני מועד הסדנה ישאו בעלות מלאה. 

קורס פרלינים מקוצר

שלב II

 

 

 

26.2.2016

28.2.2016

3.3.2016

 

 

 2015