• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

קורס פרלינים ממוקד העוסק בטכניקות עבודה עם שוקולד והרכבת גנאשים כל המתכונים מעודכנים וחדשים,

בקורס 3 מפגשים בני 3-4 שעות מרתקים במיוחד.

מומלץ ביותר לכל מי שרוצה להכין בבית פרלינים ברמה גבוהה.

 

קורס פרלינים שלב 1 - השיטה הבלגית

קורס פרלינים שלב 2- השיטה הצרפתית

קורס פרלינים

 קורס פרלינים שלב 1

melting & tempering  -הכרת חומרי הגלם ושיטות העבודה איתו

בנייה נכונה של מילוי לשוקולד (גנאש)

עבודה עם צבעי שוקולד ותבניות

הכנת גנאשים למתקדמים

קורס פרלינים שלב 2

 cuting & dipping-  השיטה הצרפתית

הכנת שקפי טרנספר ססגוניים

בניית גנאשים במרקמים מתאימים לסגנון הצרפתי

קישוטי פרלינים