• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

בלוג שוקולד

מתכונים, מאמרים ודברים שכתבו עלינו
כתבו עלינו
פוסטים מומלצים

פרלינים, טראפלס, פסלים של שוקולד - הכל בעבודת יד

January 26, 2014

1/2
Please reload

חפש ע"פ תיוגים
Please reload

אתם מוזמנים לעקוב אחרינו
  • Facebook Basic Black
  • Tumblr Basic Black
  • Twitter Basic Black

מתכון לטראפלס שוקולד מריר

January 23, 2014

(מתכון לכ-30 כדורי טראפל)

1 -  מקל וניל טרי

שמנת מתוקה 32% 125 גרם

שוקולד מריר (רצוי סוג איכותי) 70% 310 גרם

גלוקוזה 35 גרם

חמאה 18 גרם

 

 

הוראות הכנה

יש להביא לסף רתיחה את השמנת תוכן מקל הוניל והגלוקוזה ולצקת על השוקולד שהמסנו מראש

שליש בכל פעם תוך כדי שאנחנו נעזרים במוט בלנדר ידני

לחיבור, עד שנקבל מרקם אלסטי מבריק וחלק

כאשר כל המסה תגיע לטמפרטורה של 35 מעלות נוסיף גם את החמאה ונחבר שוב

את כל המסה נכניס למקרר למשך 4 שעות ,לאחר זמן הקירור בעזרת כפית נכין כדורים

 

 

(לציפוי שוקולד מריר מטומפרר ושבבי שוקולד מריר (אפשר להכין שבבים בעזרת מגרדת

 

 

Please reload