• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

בלוג שוקולד

מתכונים, מאמרים ודברים שכתבו עלינו
כתבו עלינו
פוסטים מומלצים

פרלינים, טראפלס, פסלים של שוקולד - הכל בעבודת יד

January 26, 2014

1/2
Please reload

חפש ע"פ תיוגים
Please reload

אתם מוזמנים לעקוב אחרינו
  • Facebook Basic Black
  • Tumblr Basic Black
  • Twitter Basic Black

טריקולד 3 שכבות | שף קונדיטור עמר זרניצקי דרומי

January 25, 2014

(מתכון ל-10 מנות אישיות)

תחתית פאדג' שוקולד מריר

185 גרם חמאה רכה (שלושת רבעי כוס חמאה)

165 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס +כף)

185 גרם שוקולד 60% (שתי חבילות פחות שורה של טבליות לטעימה)

150 גרם ביצים בטמפרטורת החדר (3 ביצים)

55 גרם קמח (שליש כוס קמח +כף)

 

אופן הכנה:

המיקסר עם גיטרה מקציפים חמאה וסוכר לתפיחה בהירה. ממיסים את השוקולד ומוסיפים במהירות איטית לתערובת החמאה. מוסיפים את הביצים והקמח. משטחים בתבנית מרובעת 20X20  ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-18 דקות. (הפאדג' יוצא רך מהתנור ומתייצב לאחר קירור במקרר). מוציאים מהתנור ומקררים.

קרם שוקולד חלב

360 שמנת 32% (מיכל + חצי כוס)

250 גרם שוקולד חלב (שתי חבילות ) עדיף לקנות שוקולד חלב איכותי בחנויות המתמחות

אופן הכנה

מרתיחים 120 גרם שמנת וממיסים את השוקולד, מקציפים את שארית השמנת הקצפה קלה. כשהשמנת רותחת שופכים על השוקולד המומס ובעזרת בלנדר ידני מחברים ביניהם לעיסה אחידה חלקה ומבריקה (מומלץ בכלי גבוהה וצר כמו מד ליטר ). לאחר מכן מקפלים את השמנת המוקצפת קל לתוך תערובת השוקולד בעדינות ויוצקים על הפאדג' שוקולד הקר. ומקררים. אחרי שעתיים במקרר מעבירים לילה במקפיא.

קרם שמנת ופרלינה (מחית נוגט)

250 גרם שמנת מוקצפת

100 גרם פרלינה (מחית נוגט להשיג בחנויות המתמחות)

אופן הכנה

מקציפים את השמנת הקצפה מלאה ומקפלים את הפרלינה לתוך  השמנת בעזרת מרית .מזלפים עם שק זילוף וצנתר משונן מספר 8. מקשטים עם פניני שוקולד או קישוטי שוקולד. חותכים למנות באורך 10 ס"מ וברוחב 4 ס"מ בעזרת סכין חם ומקשטים עם קוביות תות שדה טרי.

Please reload