• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

בלוג שוקולד

מתכונים, מאמרים ודברים שכתבו עלינו
כתבו עלינו
פוסטים מומלצים

פרלינים, טראפלס, פסלים של שוקולד - הכל בעבודת יד

January 26, 2014

1/2
Please reload

חפש ע"פ תיוגים
Please reload

אתם מוזמנים לעקוב אחרינו
  • Facebook Basic Black
  • Tumblr Basic Black
  • Twitter Basic Black

מתכון לטראפלס צ'ילי

February 28, 2015

חברים יקרים.

בהשראת הביקור שלי במפעל המרציפן והשוקולד בעיר לובק בגרמניה החלטתי לפרסם מתכון שנתן לי מנהל הפיתוח בחברה לטראפלס צ'ילי

 

 

רשימת המרכיבים

 

שמנת מתוקה 32%  - 250 ג'

גלוקוזה - 50 ג'

אבקת צ'ילי חריף - 4 ג'

מחית שקדים - 160 ג'

שוקולד מריר 60% לובקה - 250 ג'

חמאה - 50 ג'

 

יש להביא את השמנת הגלוקוזה ואבקת הצ'ילי לסף רתיחה

ולהמיס מבעוד מועד את השוקולד.

מחברים את תערובת השמנת הסוכרים והתיבול עם השוקולד בשיטת ה"מיונז" שלי בכל פעם עד לקבלת מרקם אחיד ואלסטי.

ב35 מעלות נוסיף את משחת השקדים והחמאה ונחבר שוב בעזרת מוט בלנדר ידני.

 

כאשר המסה מתייצבת ניתן לזלף לכדורים. ולצפות בשוקולד מריר ואבקת קקאו

 

 

 

באהבה גדולה

רונן אפללו

שוקולטייה

 

Please reload