• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

בלוג שוקולד

מתכונים, מאמרים ודברים שכתבו עלינו
כתבו עלינו
פוסטים מומלצים

פרלינים, טראפלס, פסלים של שוקולד - הכל בעבודת יד

January 26, 2014

1/2
Please reload

חפש ע"פ תיוגים
Please reload

אתם מוזמנים לעקוב אחרינו
  • Facebook Basic Black
  • Tumblr Basic Black
  • Twitter Basic Black

מתכון לפרלין בירהLEFFE BRUNE

 לציפוי : שוקולד חלב 47% ,חמאת קקאו וצבע שחור

 

לגנאש:

 

בירה לבנה איכותית leffe brune  750ג'

שמנת מתוקה 38% - 30 ג'

סורביטול 40 ג'

גלוקוזה 30 ג'

שוקולד חלב 47% - 430 ג'

חמאת קקאו  - 100 ג'

חמאה - 135 ג'

 

אופן ההכנה

 

מבשלים את הבירה כ10 דקות ומצמצמים. לאחר צמצום שוקלים מחדש 250 ג' מוסיפים את השמנת הסורביטול והגלוקוזה ומביאים לסף רתיחה

במקביל נמיס בנפרד את החמאת הקקאו ואת השוקולד בנפרד ונחבר ביניהם.

את הנוזלים נוסיף בשיטת המיונז  ונחבר עם מוט בלנדר ידני

כאשר המסה תגיע ל35-38 נוסיף את החמאה ונחבר שוב בעזרתת מוט בלנדר ידני

 

זילוף לתבניות ב28 מעלות - סגירה לאחר 24 שעות התייצבות(לא במקרר)

Please reload