• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

שעות פתיחה

א'-ה' 10:00-19:00

ו' 10:00-14:00

 

גבעתיים

יחידה 330

03.5733352

 

רחוב כורזין 5

כניסה צפונית

(מעל הבסטה של אבי)

 

.קוראים לי רונן ואני מכור

 

אני מאוהב בחומר הזה. אתם יכולים לקרוא לזה אובססיה, ''איש השוקולד'' או כטוב בעיניכם, אבל לאהוב שוקולד זה לא פשע (עדיין). ככה הקמתי את ''אמיליה'', מתוך אהבה ומתוך רעב ליצירה, כי שוקולד הוא החומר הפיסולי המושלם – רק מחכה לנו שניצור בו.

שוקולד הוא אהבה אבל גם מותק של מדע: בכל שלב של הייצור יש מידה והקפדה. לכל שוקולטייה יש תפישה משלו אבל העיקר הוא המגע האישי – זה הדבר האחד שגורם לשוקולד טוב לבלוט, מעל כל עונג אחר. המגע האישי שלי הוא, שאני לא נוטה לעשות דברים קבועים. התשוקה שלי היא לקום בבוקר ולגרום לאנשים לחייך, לכן הגיוני לצפות אצלי לשילובים כמו תות-כוסברה או וויסקי-ערמונים. כדאי גם לזכור ש"אמיליה" היא לא בית חרושת, אלא סטודיו לשוקולד עם חנות בוטיק צמודה.

קצת עליי

הצוות של ''אמיליה'' מונה כמה משוגעים לדבר. הידע שלנו הוא לא סוד מקצועי אלא ידע משותף שאנחנו חולקים ברצון,

כי מי שצריך שוקולד יגיע לזה ביחד או לבד. אלה האנשים שיהפכו את הדרך שלך למתוקה עוד יותר:

רונן אפללו

שוקולטייר זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית the international chocolate awards

לשנים 2016 ו-2017. ומקום שני בעולם לשנת 2018

טכנולוג מזון ויועץ בתחום השוקולד לחברות בינלאומיות,שטראוס עלית בארץ

 

 

אלון גולדמן

אלוף ישראל לקונדטוריה ומבכירי השף קונדיטורים בארץ. אלון מנחה סנדאות פטיסרי מבוקש. ושוקולטייר מוכשר.

אלון עוסק ביעוץ קולינרי לקונדטוריות ולמפעלים.