אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

האקדמיה הישראלית לשוקולד

האקדמיה הישראלית לשוקולד

לומדים מהטוב ביותר

לרכישת הקורסים

לחצו על הקורס הנבחר או חייגו 03-573-3352

  • אודות האקדמיה

אודות האקדמיה

האקדמיה הישראלית לשוקולד הוקמה בשנת 2010 על ידי רונן אפללו, שוקולטייר בעל שם בין לאומי וזכיות בתחרויות יוקרתיות בחו”ל (זכייה במקום השלישי בתחרות השוקולד העולמית the international chocolate awards לשנים 2016 ו-2017, ובמקום השני בעולם בשנת 2018 ועוד זכייה ממש טרייה מקום שני לשנת 2020 עם פרלין יוזו מהמם).

 

רונן משמש טכנולוג מזון ויועץ בתחום השוקולד לחברות ישראליות ובין לאומיות. לפני 15 שנה רונן ראה דוכן שוקולד מקצועי והוקסם. רונן התחיל לחפש מידע, והתפלא לגלות שאין מידע מקצועי בארץ אודות הפלא הזה שנקרא שוקולד. רונן החליט ללמוד על הנושא, ולפתוח מקום שנותן את כל המידע המקצועי על שוקולד, גם עבור אלו שרוצים להגשים חלום אישי וללמוד קורס בשביל הכיף, וגם עבור אנשי מקצוע שמבקשים להרחיב את הידע ולהתנסות בייצור שוקולד מהבסיס.

קורס שוקולטייה

12 מפגשים | 4 שעות למפגש - קהל יעד: שוקולטיירים מקצועיים

השוקולטיר עטור הפרסים
בסיומו תקבלו תעודה בינלאומית
להטמעת החומר הנלמד
6.5 שעות למפגש

מתכונת חדשה של קורס שוקולטייר מקצועי המקנה לבוגריו תעודה בינלאומית מוכרת מטעם האקדמיה הישראלית לשוקולד. זהו הקורס המקיף והמעמיק ביותר בישראל, אשר מקנה ידע נרחב באומנות השוקולד מרמת חומר הגלם ועד גימור, עיטוף והגשה. הקורס במהותו הינו מעשי ומאפשר התנסות ועבודה עצמית בכל שלבי הייצור – הן ידנית והן באמצעות ציוד תעשייתי מקצועי להשלמת הידע. הקורס היחיד בארץ שכולל שיעור והתנסות עם המכשור הרלוונטי. קורס שוקולטייה של "אמיליה שוקולד - האקדמיה הישראלית BEAN TO BAR לשוקולד" הינו בן 65 שעות אקדמיות ונפרש על פני עשרה מפגשים אחת לשבוע.

מכיוון שאנחנו רואים בקורס רק את תחילת הדרך שלכם אז יחד עם הכלים הבסיסיים החזקים שתרכשו במהלך הקורס אנו מלווים את בוגרינו גם בסיום הקורס. 40 שעות התנסות מעשית בייצור – ללא חיוב נוסף, מעטפת של רישיון יצרן וכשרות לחצי שנה הראשונה מתום הקורס (לתלמידים המייצרים בחדר הייצור שלנו בכפוף לנוהלי המקום). פורום סגור המסייע במיתוג אריזות אישיות של התלמידים וחנות לציוד וחומרי גלם מקצועית לשוקולטיירים במחירים מעולים וללא צורך להתחייב למלאים גדולים. האקדמיה הישראלית לשוקולד הינו בית הספר היחיד בארץ אשר מעמיד בפניכם היכרות עם כל ציוד הייצור הנדרש בשוקולטרי. מכונות טמפור, גיטרות לחיתוך שוקולד, אנרובר, מלנג’ר להכנת שוקולד או פרלינה מערכות צביעת שוקולד ועוד.

לסילבוס ותוכנית הקורס >

קורס יצרני גלידה

6 מפגשים | 4 שעות למפגש - קהל יעד: קונדיטורים מקצועיים או אוהבי גלידות

השוקולטיר עטור הפרסים
תוענק תעודה בסיום הקורס
עד 8 תלמידים בכיתה
4 שעות למפגש | פעמיים בשבוע

תמיד חלמתם להכין גלידות מעולות? זה הזמן להגשים את החלום עם קורס יצרני גלידות מבית האקדמיה הישראלית לשוקולד. 6 מפגשים של 4 שעות כל מפגש. פעמיים בשבוע. בקורס תעברו מסע שלם בעקבות הגלידה והיצור שלה: תיאוריה ומעשי על כלל מרכיבי הגלידה, הבנת התפקידים של החומרים השונים ושימוש נכון ומאוזן בהם, הקניית טכניקות עבודה מדוייקות לתוצאות מושלמות. הקורס כולל הכנת בסיסים שונים. ג’לטו איטלקי. סורבטים. סמי סורבה. רטבים לגלידות. קראנצ’ים ותוספות בהצעות הגשה מעניינות. גלידוניות ומגנומים.

סילבוס הקורס: שבוע 1: גלידת יוגורט, גלידת דובדבן, וניל מוסקבדו, גלידת לוז, סורבה פסיפלורה, סורבה קוקוס, סורבה אקזוטי, סורבה משמש ולמון גראס, סורבה מלון והדרים, גלידת שוקולד מריר 70% גוואנחה, אסקימו וניל מוסקבדו ולוז בציפוי שוקולד חלב עשיר, אסקימו קוקוס פסיפלורה בציפוי אינספריישן פסיפלורה. וריגטו פטל, וריגטו דובדבן וקירש, ריפל קרמל וויסקי. שבוע 2: גלידת פיסטוק, גלידת ורדים, גלידת זעפרן ופיסטוק גרוס, גלידת תה ארל גריי, גלידת שוקולד איניאו וניל, סורבה יוזו, סורבה פטל, סורבה קסיס, ציפוי אסקימו לבן ואדום. שבוע 3: גלידת קרמל מלוח, גלידת אספרסו, ג’לטו קרמינו איטלקית, גלידת שוקולד טבעונית, גלידת וניל טבעונית, סורבה מוחיטו. הקורס מיועד לקונדיטורים מקצועיים שרוצים להרחיב את ליין המוצרים שלהם עם גלידות. לכאלה שרוצים לייצר בבית גלידה באיכות מעולה ולאנשים שמגדירים עצמם כאוהבי גלידה מושבעים. עד 8 תלמידים בכיתה.

לסילבוס ותוכנית הקורס >

למה ללמוד אצלנו?

בהסמכת רונן אפללו - שוקולטייר עטור פרסים בינלאומיים.

התנסות ולמידה חוויתית בכל שלבי הייצור.

הובלת טרנדים חדשים לשוקולד בישראל.

עד 6 תלמידים בכיתה, יחס אישי.

ציוד ואבזור ברמת מפעל ייצור הכולל את כל הטכנולוגיות הכי חדשות במשק.

הענקת תעודה בינלאומית מוכרת לבוגרים.

לימוד מעשי ותיאורטי החל משלב הפולים.

סטודיו מואר ואיכותי, חוויה של פעם בחיים.

עטור פרסים בינלאומיים

שוקולטייר זוכה מקום שני בתחרות השוקולד International chocolate awards העולמית לשנת 2018 ומקום שלישי בעולם לשנים 2016-2017.

  

  • חוות הקקאו שלנו
  • חוות הקקאו שלנו

חוות הקקאו שלנו

היחידים בארץ עם חוות קקאו

אני מאמין ששוקולד הוא הרבה יותר מאוכל, שוקולד הוא חוויה וצריך להכיר את חומרי הגלם. לטובת כך הקמתי את חוות הקקאו היחידה בישראל. משם אני מביא את חומרי הגלם לטובת השוקולדים שאני מייצר, לשם אני לוקח את התלמידים שלי כחלק מהקורסים שהם עושים אצלי. חומרי גלם טובים שווים הרבה ללקוחות שלי, זה מה שמוביל אותי.