קורס שוקולטייר של רונן אפללו
לומדים מהטוב ביותר
שוקולטייר ישראלי עטור פרסים בינלאומיים.
התנסות ולמידה חוויתית בכל שלבי הייצור.
הקורס מועבר בכיתות קטנות של עד 6 תלמידים עם אישי מירבי.
הקורס היחיד בארץ שמאפשר לתלמידים 40 שעות מעבר לקורס.
בית הספר היחיד בארץ שמאפשר לבוגריו מעטפת של רשיון יצרן וכשרות ל6 חודשים.
קורס שוקולטייה מקצועי מתכונת חדשה של קורס שוקולטייר מקצועי המקנה לבוגריו תעודה בינלאומית מוכרת מטעם האקמיה הישראלית לשוקולד.
זהו הקורס המקיף והמעמיק ביותר בישראל, אשר מקנה ידע נרחב באומנות השוקולד, מרמת חומר הגלם ועד גימור, עיטוף והגשה.
הקורס במהותו הינו מעשי ומאפשר התנסות ועבודה עצמית בכל שלבי הייצור – הן ידנית והן באמצעות ציוד תעשייתי מקצועי.להשלמת הידע, הקורס היחיד בארץ שכולל שיעור BEAN TO BAR והתנסות עם המכשור הרלוונטי. קורס שוקולטייה של “אמיליה שוקולד- האקדמיה הישראלית לשוקולד” הינו בן 65 שעות אקדמיות ונפרש על פני עשרה מפגשים אחת לשבוע.