אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה
מתכונים

בואו נדבר

בוא נדבר
אנא מלאו את טופס - בואו נדבר

פרלין בירה LEFFE BRUNE

Date

24.04.22

Difficulty

מקצוענים

Time

60-90 דקות

לציפוי:

  • שוקולד חלב 47%, חמאת קקאו וצבע שחור.

 

לגנאש:

  • בירה לבנה איכותית leffe brune  750.
  • שמנת מתוקה 38% – 30 ג’.
  • סורביטול 40 ג’.
  • גלוקוזה 30 ג’.
  • שוקולד חלב 47% – 430 ג’.
  • חמאת קקאו  – 100 ג’.
  • חמאה – 135 ג’.

הוראות הכנה:

  • מבשלים את הבירה כ10 דקות ומצמצמים. לאחר צמצום שוקלים מחדש 250 ג’ מוסיפים את השמנת הסורביטול והגלוקוזה ומביאים לסף רתיחה.
  • במקביל נמיס בנפרד את החמאת הקקאו ואת השוקולד בנפרד ונחבר ביניהם.
  • את הנוזלים נוסיף בשיטת המיונז  ונחבר עם מוט בלנדר ידני.
  • כאשר המסה תגיע ל35-38 נוסיף את החמאה ונחבר שוב בעזרתת מוט בלנדר ידני.
  • זילוף לתבניות ב28 מעלות – סגירה לאחר 24 שעות התייצבות(לא במקרר).