מתכונים
בואו נדבר
בוא נדבר

פרלין בירה LEFFE BRUNE
Date
24.04.22
Difficulty
מקצוענים
Time
60-90 דקות
לציפוי:
- שוקולד חלב 47%, חמאת קקאו וצבע שחור.
לגנאש:
- בירה לבנה איכותית leffe brune 750.
- שמנת מתוקה 38% – 30 ג’.
- סורביטול 40 ג’.
- גלוקוזה 30 ג’.
- שוקולד חלב 47% – 430 ג’.
- חמאת קקאו – 100 ג’.
- חמאה – 135 ג’.
הוראות הכנה:
- מבשלים את הבירה כ10 דקות ומצמצמים. לאחר צמצום שוקלים מחדש 250 ג’ מוסיפים את השמנת הסורביטול והגלוקוזה ומביאים לסף רתיחה.
- במקביל נמיס בנפרד את החמאת הקקאו ואת השוקולד בנפרד ונחבר ביניהם.
- את הנוזלים נוסיף בשיטת המיונז ונחבר עם מוט בלנדר ידני.
- כאשר המסה תגיע ל35-38 נוסיף את החמאה ונחבר שוב בעזרתת מוט בלנדר ידני.
- זילוף לתבניות ב28 מעלות – סגירה לאחר 24 שעות התייצבות(לא במקרר).