מתכונים
בואו נדבר
בוא נדבר

טראפלס צ’ילי
Date
24.04.22
Difficulty
בינוני
Time
60 דקות
רשימת המרכיבים:
- שמנת מתוקה 32% – 250 ג’
- גלוקוזה – 50 ג’
- אבקת צ’ילי חריף – 4 ג’
- מחית שקדים – 160 ג’
- שוקולד מריר 60% לובקה – 250 ג’
- חמאה – 50 ג’
הוראות הכנה:
- יש להביא את השמנת הגלוקוזה ואבקת הצ’ילי לסף רתיחה ולהמיס מבעוד מועד את השוקולד.
- מחברים את תערובת השמנת הסוכרים והתיבול עם השוקולד בשיטת ה”מיונז” שלי בכל פעם עד לקבלת מרקם אחיד ואלסטי.
- ב35 מעלות נוסיף את משחת השקדים והחמאה ונחבר שוב בעזרת מוט בלנדר ידני.
- כאשר המסה מתייצבת ניתן לזלף לכדורים, ולצפות בשוקולד מריר ואבקת קקאו.