אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה
מתכונים

בואו נדבר

בוא נדבר
אנא מלאו את טופס - בואו נדבר

טראפלס צ’ילי

Date

24.04.22

Difficulty

בינוני

Time

60 דקות

רשימת המרכיבים:

  • שמנת מתוקה 32%  – 250 ג’
  • גלוקוזה – 50 ג’
  • אבקת צ’ילי חריף – 4 ג’
  • מחית שקדים – 160 ג’
  • שוקולד מריר 60% לובקה – 250 ג’
  • חמאה – 50 ג’

הוראות הכנה:

  • יש להביא את השמנת הגלוקוזה ואבקת הצ’ילי לסף רתיחה ולהמיס מבעוד מועד את השוקולד.
  • מחברים את תערובת השמנת הסוכרים והתיבול עם השוקולד בשיטת ה”מיונז” שלי בכל פעם עד לקבלת מרקם אחיד ואלסטי.
  • ב35 מעלות נוסיף את משחת השקדים והחמאה ונחבר שוב בעזרת מוט בלנדר ידני.
  • כאשר המסה מתייצבת ניתן לזלף לכדורים, ולצפות בשוקולד מריר ואבקת קקאו.